Iti multumim ca ne-ati contactat! Vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp!

– Intebari frecvente –

Cat castig?

 

Nu percepem o taxa fixa, de aceea nu iti impunem cat sa castigi.

Taxa noastra este fixa, de 50USD/sesiune si beneficiezi de tot ce iti ofera alte studiouri – suport tehnic, conturi, locatie, fotografii etc.

Cu noi ai sansa sa castigi mai mut decat inainte, pentru ca nu incasam comision. Banii raman ai tai in totalitate! Mai mult, esti libera sa-ti faci programul cum doresti, poti lua oricate pauze doresti!

 

Pot sa renunt oricand?

Da, fara nicio obligatie!

Trebuie sa dau o proba practica?

Nu ne intereseaza ce faci. Noi oferim un serviciu de studio complet, pe care il platesti. Poti testa gratuit o saptamana!

Pot incepe la voi? Nu am mai facut videochat.

Daca nu ai profesat pana acum in acest domeniu, din pacate nu poti incepe la noi, intrucat nu ne ocupam de formarea modelelor.

Ce program de lucru aveti?

Jobul ideal nu are program de lucru! Programul ti-l poti face singura, astfel incat sa te avantajeze din toate punctele de vedere. Totodata, daca doresti sa ai parte de venituri considerabile, trebuie sa-ti gestionezi bine timpul de lucru. Noi iti stam la dispozitie pentru a gasi orele cele mai potrivite pentru tine, cat anume lucrezi si pe ce site-uri.

De ce acte am nevoie?

Nu iti solicitam niciun fel de acte. Pentru a beneficia de serviciile noastre, trebuie doar sa achiti taxa aferenta, pentru care noi iti vom oferi factura.

Acceptati cupluri?

Studioul principal si majoritatea mini-studiourilor sunt dedicate fetelor. Le respectam dorinta de intimitate, asa ca pentru cupluri am pregatit un mini-studio dedicat, separat de celelalte. Contactati-ne pentru detalii!